Enileve
Enileve

Behandelingen

Voedingsintollerantiedieet met ondersteuning van druppels van Sanopharm

Bij een voedingsintollerantie kan je last hebben van een heftige, directe allergische reactie, maar ook van allerlei onduidelijke klachten als hoofdpijn, moeheid, spier- en gewrichtsklachten en zelfs stemmingschommelingen stemmingswisselingen en gedragsstoornissen. De behandeling bestaat uit: 1. Diagnose: welke voedingstoffen je primair niet tegen kan en welke daarnaast irriterend zijn. 2. Energetische medicatie: met behulp van Sanoconcept middelen ondersteunen we het losmaken en verwijderen van de gifstoffen uit het lichaam en ondersteunen we de darmwerking. 3. Dieet: gedurende ongeveer 3-4 maanden volg je een dieet waarbij je de geteste voedingstoffen niet gebruikt. 4. Fasen: in de eerste fase van 6 weken worden de gifstoffen in het lichaam losgemaakt en uit het lichaam verwijderd. In de tweede fase van 6 weken worden biochemische processen in het lichaam hersteld, door de lever hierin te ondersteunen en het lichaam te helpen met het opbouwen van het immuunsysteem. In de derde fase van 6 weken werken we aan het herstel van de darmwerking en de darmflora. De laatste fase is de nabehandeling: waar heeft het lichaam nog ondersteuning nodig.

Bachbloesems

Bachbloesemremedies zijn ontwikkeld door de Engels arts Dr. Edward Bach(1886). Tijdens zijn leven ontdekte hij dat niet alle aandoeningen met hetzelfde geneesmiddel te genezen waren. Het werd hem steeds duidelijker dat de persoonlijkheid van de mens een belangrijke rol had in het genezingsproces. Hij werd erg geïnspireerd door de klassiek homeopaat Dr. Hahnemann die geneesmiddelen uit de natuur gebruikte. Dr. Bach vond het belangrijk dat de gemoedstoestand van de patiënt mee behandeld werd. De door hem gevonden bloesems werken als een katalysator, ze ondersteunen op een positieve manier de verandering van je gemoedstoestand.

E.E.N.® energetica

Deze energetica zijn ontwikkeld door Mariet van Buuren van het instituut voor E.E.N. en bevatten een zeer hoge trilling en versterken licht en liefde in de mens. Tevens herstellen ze verschillende krachten in de mens: Lichtkracht, wilskracht, draagkracht, daadkracht, vertrouwen en liefdeskracht.

Schüsslercelzouten

Schüsslercelzouten zijn ontdekt door Wilhelm Heinrich Schüssler (1821). Hij ontdekte dat het functioneren van de cel afhankelijk is van de aanwezigheid aan anorganische zouten en dat afwijkingen van het normale gehalte aan anorganische zouten leidde tot ziekten. Hij vond 12 minerale essentiële verbindingen. De therapie bestond er daarom voor hem uit anorganische zouten aan zieke mensen te geven. Een uitspraak van hem is: “Dan zal de gezondheid van de cel en zo ook de gezondheid van het lichaam hersteld worden door het weer aanvullen van de verliezen”.

De kracht van vergeven

De definitie van vergeving is: “Vergeving is de geneeskracht van het woord, het opent geblokkeerde chakra’s, laat energie weer stromen en verbreekt alle energetische en karmische banden die op basis van ego (macht en onmacht) zijn gelegd.” Vergeven is definitief een punt zetten achter een pijnlijk verleden.

Ankhtherapie

Dit is eigenlijk een vorm van magnetiseren, maar de energie van de ankh, die ook wel levensstaf wordt genoemd, is veel krachtiger. De werking is dat “negatieve energieën” uit het lichaam kunnen worden getrokken en “positieve energieën” ingestraald kunnen worden.

Aurahealing

Om je lichaam heen zit een energielaag die de wordt aura genoemd. De aura bestaat uit een zevental ‘lichtlichamen’ met ieder een eigen kleur. Met een aurahealing maken we de aura schoon en kunnen we de kleuren weer herstellen.

Regressietherapie

Binnen deze therapie werken we met energetisch licht. Samen kijken we waar er energetische koorden lopen of werken we op de heling van het familiekarma, van het innerlijk kind, van de subpersoonlijkheden of op het herstel van de Drie-Eenheid. Vanuit licht en liefde maken we onverwerkte delen bewust en werken we aan het herstel van Heelheid.

Voetreflexmassage

Deze massagetechniek wordt al duizenden jaren toegepast door Egyptenaren, Indianen en Chinezen. Zij gaan uit van het principe dat alle organen, lichaamsdelen, gewrichten en spieren op de voet zijn geprojecteerd. Door aanraking en masseren van deze zones wordt het lichaam gestimuleerd en geactiveerd. De bloed- en energiedoorstroming verbetert en het zenuwstelsel wordt op een positieve manier beïnvloed. Het heeft een zeer ontspannende werking. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en blokkades worden opgeheven.

Edelstenen, catchers, kristallen eieren en buisjes

Dit zijn materialen uit verschillende technieken die helpen bij de bewustwording en bij het op gang brengen van de energiestroom.

6-elementenleer

Het water-element staat voor het balanceren van de verbinding tussen lichaam, ziel en geest. Het vuur-element staat voor het balanceren van sluiers op het aantrekken van levensenergie. Het aarde-element staat voor het balanceren van een aangenomen waarheid en  een aangenomen realiteit. Het lucht-element staat voor het weer volgen van het oorspronkelijke levenspad, in plaats van de zijweg waar een klacht je heeft gebracht. Het hout-element staat voor het balanceren van de hele tijdlijn (heden, verleden en toekomst). Het kristal-element staat voor het balanceren van de kracht die je mist om het helingsproces aan te gaan.

Dolfijnenergie

“Dolfijnen zijn al vele eeuwen de vrienden van de mens. Zij inspireren, maken mensen enthousiast en heel blij met hun aanstekelijke speelsheid, hun kracht, levensvreugde en intelligentie. Wat we al lange tijd weten is dat zij een helende invloed hebben op de psyche van de mens. Zonder enige uitzondering raken ze je: jong, oud, met of zonder beperking of stoornis. Er zal wel geen wetenschappelijk bewijs bestaan voor hun helende werking maar je hoeft alleen maar zelf te kijken en je ziet wat er met de mensen gebeurt”. Deze tekst komt van Hugo Asberg die met de dolfijnen heeft gezwommen en deze helende energie in flesjes heeft meegenomen. Deze dolfijnenergie heeft een andere trilling dan de E.E.N® energetica en werkt dus op een ander niveau.

Natuurgeneeskundig therapeut

Kinesiologie en reflexologie

Contact

Enileve Natural Healing
Eveline Van Dijk-Mijnlieff
Schinkelsebaan 6
2908 LE Capelle aan den IJssel
Tel: 06 44 34 89 54

Award 2013

D.T.I.

Dimensions Training Institute

Award 2011

E.E.N.

Instituut voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde

Copyright © 2017