top of page

De methode

Methode

Het leven bestaat uit verschillende facetten net als de kristal op de foto. Je levenservaring en je emoties maken hoe je in het leven staat en kunnen je uit evenwicht halen. 
Eén facet kan eruit springen en dat heeft zowel positief als negatief invloed op je beleving. Tijdens de behandeling is het doel dat alle facetten van je klacht zichtbaar worden.
Bewustwording geeft veranderingen en vermindering van klachten. ​Als E.E.N.® -therapeut en kinesioloog kan ik een veelvoud aan technieken inzetten om jou bewust te laten worden wat er achter je klacht speelt.

​Daarom is het belangrijk om in gesprek achter jouw hulpvraag te komen. Aan de hand van je hulpvraag test en voel ik welke technieken aan jou de juiste behandeling geven. Tijdens de behandeling kan ik door de antwoorden of signalen van het lichaam de technieken aanpassen. Dit is echt maatwerk. En maatwerk geeft je het meeste inzicht en bewustwording, want dezelfde klachten kunnen bij verschillende cliënten een andere oorzaak hebben.
Tevens kijk ik ook naar je voeding zeker als je allergieën hebt zoals hooikoorts.

​De betekenis van het woord eclectisch is: uit alle systemen beste halen en er tevens de Eenheid in te zien"

Vanuit mijn opleiding heb ik delen gehad uit de drie verschillende geneeskundige systemen, de Oosterse geneeskunde, de traditionele Chinese geneeskunde en de Westerse geneeskunde.

Deze therapieën werken vanuit een holistische benadering. Er wordt gewerkt vanuit de psychologie, het chakrasysteem, meridiaansysteem en orgaanstelsels om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.  Het is een lichaamsgerichte therapievorm.

DSC02096 test.jpg
bottom of page