top of page

Over Eveline

Innerlijke groei, rust en vertrouwen in mezelf zijn de woorden die bij mij boven komen als ik terugdenk aan de opleiding.
Begin 2015 ben ik gestart met de opleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut en ik heb deze in het voorjaar van 2017 afgerond.

Ik heb voor deze opleiding gekozen na mijn opleiding tot kinesioloog omdat ik verbreding en verdieping zocht.
Die innerlijke groei ging niet vanzelf, er waren diepe dalen met daarna
hoogtepunten. Via de geleerde technieken kon ik vele emoties loslaten.
Telkens ging ik weer een laag dieper en liet daarmee letterlijk en figuurlijk de onbewuste beschermlaag los. Door bewust te worden wat mijn lessen op zielsniveau zijn.
Afgelopen jaren heb ik mogen assisteren op de opleiding en dat bracht mij nog meer in mijn innerlijke kracht.


Januari 2022 heb ik de opleiding bij het Peter Hess-instituut tot klankmasseur afgerond. Een klankmassage geeft een diepe ontspanning, door de klankschalen zacht aan te slaan terwijl ze op je lichaam staan.


Juni 2018 was een van die hoogtepunten: ik verhuisde met mijn praktijk naar de Schinkelse Baan in Capelle aan den IJssel met een ruime kamer. In dit gebouw zitten collega’s die allemaal werken in de alternatieve hoek of zich bezig houden met yoga.

Ik ben moeder van 4 volwassen kinderen en 1 kleinkind. Voordat ik moeder werd heb ik de MBO-opleiding tot verpleegkundige gedaan. Daarna heb ik vooral in de wijk gewerkt. Het contact met de mensen in hun thuissituatie is afwisselender.

20210908_111926250_iOS.jpg
bottom of page