Uitsnede Klankmassage Therapie Enileve Natural Healing Eveline van Dijk Klankschalen

Peter Hess® Klankmassage

De kennis van de werking van klanken is al heel oud. Het wordt al zo'n 5000 jaar toegepast in India. Iemand die in harmonie leeft, straalt harmonie en rust uit naar de omgeving. ​Peter Hess, ingenieur in de technische natuurwetenschap heeft op basis van jarenlange onderzoek en ervaring, de huidige klankmassage ontwikkeld. Bijna 30 jaar houdt hij bezig met onderzoek op gebied van klank en haar invloed op de mens. 

Dit werk doet hij in het door hem opgerichte "Peter Hess® instituut", waar ook opleidingen voor de trainers gegeven worden.  ​Al liggende met je kleding aan komen de klankschalen op je lichaam en om je heen te staan. Je ligt eerst op je buik en dan zet ik de schalen op je rug, na ongeveer 25 minuten vraag ik je om om te draaien op je rug en zet ik de klankschalen op je buik- en borstgebied. Mocht je niet lekker liggen in een van de houdingen  mag je ook gewoon liggen zoals jij het prettigst ligt.

Door klankschalen zacht aan te slaan ontstaat er trillingen die opgenomen worden in je lichaam. Zoals een steentje dat je in het water gooit zie je de trillingen als een kring steeds verder gaan in het water. 

Het lichaam bestaat voor een groot deel uit water en komt in beweging door de trillingen van de klankschalen. Na afloop kan je een diepe ontspanning ervaren. De klankmassage kan worden ingezet als een ontspanningsmethode bij  klachten waarbij spanningen een rol kunnen spelen zoals:

– Persoonlijke ontwikkeling;
– Bewustwording;
– Migraine;
– Slaapstoornissen;
– Burn-Out

Zwangerschap begeleiden met klank: Je bent welkom vanaf de derde maand om tot ontspanning te komen en om in verbinding te komen met jouw baby. Kom in een voor jou comfortabele houding liggen en ervaar de klanken van de schalen om je heen.

Plan je

afspraak

Content pixie 0 c1F9uukx8 unsplash

Tarieven

Intake van 1,5 uur voor € 95
  • De praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping die ook met de lift bereikbaar is.
  • Consultkosten kunnen contant of via een Tikkie betaald worden
  • Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Niet nagekomen of niet tijdig afgemelde afspraken worden in rekening gebracht.
Vervolgbehandelingen van 1 uur voor € 75

De praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping die ook met de lift bereikbaar is.

Consultkosten kunnen contant of via een tikkie betaald worden

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Niet nagekomen of niet tijdig afgemelde afspraken worden in rekening gebracht.

Rotterdampas kortingsactie

In het boekje van de Rotterdampas staat de jaaractie €30,- korting op een klankschaalmassage van €75,- voor €45,-
Deze korting wordt verwerkt bij het afrekenen, bij het boeken in de opmerkingen 'Rotterdampas-30' melden.

Voor de maand april is voetreflexmassage  in de actie 50% korting van €75,- voor €37,50

Deze korting wordt verwerkt bij het afrekenen, bij het boeken in de opmerkingen 'Rotterdampas-50' melden. 

Vergoeding Zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering wordt de E.E.N® therapie door veel zorgverzekeraars  gedeeltelijk vergoed. De E.E.N® therapie valt onder alternatieve of additieve geneeskunde/geneeswijzen, dus valt niet onder het eigen risico.

Acties van de Rotterdampas komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekering.

Controleer bij uw eigen zorgverzekeraar welke vergoedingen gelden voor de door u afgesloten verzekering. Mijn behandelingen worden ook door CZ, Nationale Nederlanden en Delta Loydd vergoed.

Zorg voor jezelf dat er duidelijkheid is over:
1 hoeveel er vergoed wordt per consult
2 hoeveel er vergoed wordt per dag
3 hoeveel er vergoed wordt op jaarbasis

Met Eveline's soft touch kom je weer even helemaal bij jezelf. Op een intuïtieve manier brengt Eveline je tot rust en in het nu.;

Joia de Jong

De klankschaalmassage is een heel ontspannen ervaring, de ontspanning gaat snel en diep en is voelbaar door je hele lijf. Heb er van genoten en ik ga zeker nog eens.

Claudia Alberda

Heb je een vraag?

Eveline van Dijk-Mijnlieff Portret

Ontmoet Eveline: Jouw holistische gids

Ik ben Eveline, een ervaren therapeut met een achtergrond in kinesiologie en Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskunde. Mijn reis naar innerlijke groei was een achtbaan van ups en downs, en die ervaringen verrijkten mijn holistische aanpak. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk in Capelle aan den IJssel.

Daarnaast verhuur ik een ruimte aan coaches of therapeuten die een ruimte nodig hebben om klanten te kunnen ontvangen.  Zie www.ruimtedeverbinding.nl

Praktijk voor lichaamsgerichte psychosociale therapie

Openingstijden
Maandag tot woensdag 9:00-22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 9:00-18:00
Zaterdag 9:00-16:00
Zondag Gesloten

Contact

Eveline van Dijk-Mijnlieff
Tel: 06 44 34 89 54
info@enileve.nl
www.ruimtedeverbinding.nl

Bezoekadres

Route naar Enileve
Schinkelse Baan 6
2908 LE Capelle aan den IJssel

VBAG logo TP
EEN bordje
Rbcz logo vierkant